Fruitkings
Fruitkings Fruitautomaat Review


U wilt een Fruitking fruitkast proberen? Wilt u direct online fruitmachines bespelen? De fruitkingsplaza gokkasten zijn op dit moment niet beschikbaar. Als alternatief kunt u de Fruits4real gokkasten proberen. Of toch liever eerst een review over de fruitmachine aanbieder lezen? Neem dan onderstaand een kijk. Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment aan verschillende fruitautomaten en informatie over de aanbieder.

Website Fruitkings
Fruitautomaten aanbieder(provider) http://www.fruitkingsplaza.comFruitkings is een bedrijf dat zich specialiseerde in het aanbieden van fruitmachines, bingo en krasloten. Het geeft een goed overzicht op zijn website over de beschikbare gokkasten en fruitmachines. Bezoekers van de fruitautomaten aanbieder kunnen direct aan de slag met de bespelen spelletjes op de website.  De fenomenale fruitmachine Random Runner wordt aangeboden waarde Fruitkings direct punten scoort. Een oldtimer hoort tenslotte bij een fruitautomaten aanbieder. Naast verschillende classic fruitmachines worden er ook futuristische gokautomaten aangeboden. Wat erg slim is natuurlijk, hierdoor spreekt men uiteenlopende doelgroepen aan en wordt een breed aanbod gecreëerd.

Beoordelingsformulier fruitautomaten aanbieder:

Beoordelingspunt Cijfer(1-10)
Site:
Snelheid (bij het openen van de website) 8
Reactie snelheid (navigatie) 7
Lay-out 6
Beschikbare Informatie 10
Duidelijkheid 7
Algemeen cijfer website 7,6
Fruitmachines:
Snelheid ( bij het openen van de fruitautomaat) 7
Reactie snelheid (navigatie binnen fruitmachine) 9
Uiterlijk van de fruitmachine* 10
Beschikbare informatie (speluitleg etc.) 10
Mogelijkheden ( Fun-mode/ Real-mode etc.) 10
Algemeen cijfer fruitkast. 9,2


Gemiddelde website: 8,4


 
De gegeven punten bij de verschillende geteste fruitautomaten zijn er goed. Door de de verschillende Bingocams pop-ups die tussendoor komen is het laden van de fruitmachines langzamer en krijgen aangeboden fruitautomaten door Fruitkings een 8. Het algehele beeld van de fruitkasten provider is erg positief. Wij raden u zeker aan een fruitmachine spelletje te bespelen. Wilt u snel een fruitmachine spelletje spelen? Zie dan onderstaand de beschikbare fruitautomaten zoals de klassieke fruitkast Random Runner en zijn vriend Area 51. Speel in Fun-mode of in Real-mode en maak kans hoge prijzen.

Classic fruitmachines & gokautomaten

Gigantische jackpots & bonussen

Casino nieuws / Blog