Simply Wild 


Simply wild fruitautomaat beoordeling.


De Simply Wild fruitautomaat wilt u graag bespelen? Dikke prijzen winnen met de gewilde Simply Wild fruit automaat? Neem dan gauw onderaan in de pagina een kijkje en klik op de 'Speel Hier' link om direct te spelen. Wilt u liever meer informatie over de Simply Wild fruitautomaat om erachter te komen of het wel de geschikte fruitautomaat is voor u, neem dan de onderstaande samenvatting door.

 

De gokkast simply wild die gratis of voor geld te bespelen is op Gratis-fruitautomaten.nl

Zilvere Gokkasten Beker Simply Wild

Beoordelingspunt

Gegeven punt

Uiterlijk Fruitautomaat

7

Snelheid Fruitautomaat

8

Mogelijkheden Fruitautomaat

9

Speelplezier Fruitautomaat

8

Totaal Fruitautomaat

32


Simply wild: een fruitautomaat vol met avontuur voor zowel de beginnende als de meer ervaren fruitautomaat speler. Voor de beginner is dit een mooie kans aangezien de spelers hier kan beginnen met een minimale inzet van 1 credit in het onderspel en kan doorspelen met hogere inzetten in het bovenspel , wat voor de meer ervaren fruit automaten speler een uitkomst is. U kunt ervoor kiezen de gewonnen credits in het bovenspel te plaatsen of deze meteen  aan uw account toe te voegen om de credits een andere keer te gebruiken.

Simply Wild was volgens de beoordelaars de meest lelijke fruitautomaat van de 3, echter beschikt Simply wild over vele mogelijkheden wat het spelplezier bevorderd. De snelheid van de fruitautomaat is snel doordat het uiterlijk erg simpel is gehouden. Helaas heeft dit ervoor gezorgd dat het uiterlijk te simpel eruit ziet en dus volgens de groep fruitautomaten beoordelaars als lelijkste is beoordeeld. Mocht u niet vele geven om het uiterlijk maar bent u meer voor de gameplay? Neem dan hieronder gauw een kijk en klik op de Speel hier link om meteen te beginnen met het bespelen van de Simply Wild fruitautomaat.

 

 

 

 

 

Classic fruitmachines & gokautomaten

Gigantische jackpots & bonussen

Casino nieuws / Blog