Club 2000 


Club 2000 free gokkast beoordeling.


 

Bent u opzoek naar de club 2000 gokkast en wilt u een mooi spel spelen wat door velen sites wordt gezien als de beste gokkast van het jaar 2011? Scroll dan met uw muis gauw naar onder

en klik op de Speel hier link! Om zelf te ervaren waarom de Club 2000 free gokkast zo'n gewilde gokkast is. Wilt u liever erachter komen wat de gemiddelde beoordelaar heeft beoordeeld m.b.t. de Club 2000? Neem dan de onderstaande samenvatting door.

 

Beoordelingspunt Gokkast

Gegeven punt

Uiterlijk Gokkast

9

Snelheid Gokkast

7

Mogelijkheden Gokkast

7

Speelplezier Gokkast

8

Totaal Gokkast

31

 

De club 2000 gokkast is een zeer mooie gokkast die door velen mensen over de hele wereld werd en nog steeds wordt gewaardeerd. Rond de maand februari is deze gokkast door verschillende gok websites beoordeeld tot beste gokkast van het jaar 2011. Gratis-fruitautomaten.nl heeft een nieuwe beoordeling gehouden onder een selectief aantal gokkast spelers omdat februari te vroeg is om een gokkast van het jaar uit te kiezen.

Ondanks de Club 2000 beoordeeld is als beste gokkast van het jaar, werd het niet de gokkast van het jaar 2011 bij Gratis-fruitautomaten.nl


Hieronder een korte samenvatting waarom Club 2000 een leuke free gokkast is maar niet de meest leuke volgens onze gokkast spelers.

 

De gokkast Club 2000 is een gokkast die uit verschillende functies en spellen beschikt. Hierbij hoort het basisspel en het clubspel. Bij het openen van de club2000 begint u bij het kiezen van het gewilde spel. Play for Real of Play for Fun. Dit houdt in dat u kunt kiezen om de gokkast te bespelen in real mode of Fun mode. Waarbij fun mode inhoudt dat er gratis de gokkast gespeeld kan worden en waarbij realtime inhoudt dat er er voor geld gespeeld kan worden. Club 2000 beschikt over de mogelijkheid om te wedden met de kop en munt optie. Hierbij heeft u 50/50 kans op dikke prijzen waarbij u uw geluk op de proef stelt.

 

De spelers vonden het uiterlijke van de gokkast hel leuk er uit te zien. Waardoor een gemiddelde score van 9 eruit kwam. Hartstikke netjes voor een gokkast die al een aantal jaren online staat.

Ondanks dat het uiterlijk een 9 heeft gekregen vonden de spelers een van de minpunten dat de club 2000 te druk was tijdens het spelen. Te veel afleiding waardoor er niet continue door gespeeld kon worden. Al met al heeft de club 2000 een mooie 3e plaats gekregen wat een hele goede prestatie is tegenover de honderden beschikbare gokkasten op het internet

 

Wilt u liever zelf beoordelen of wilt u graag een mooi gokkasten spelletje spelen op de club 2000. neem dan hieronder een kijk en klik op de onderstaande link om de club 2000 te bespelen.

Classic fruitmachines & gokautomaten

Gigantische jackpots & bonussen

Casino nieuws / Blog