Super Joker 


Super Joker Fruitmachine beoordeling


Wilt u graag de Super joker Fruitmachine bespelen? Bent u opzoek naar een mooi fruitmachines spelletje op de joker? Scroll dan gauw naar onder en klik op Speel Hier om met eigen ogen te ervaren waarom de Joker de beste Fruitmachine van het jaar 2011 is volgens de beoordelaars van Gratis-fruitautomaten.nl. Wilt u liever eerst weten waarom Joker de beste Fruitmachine is binnen Gratis-fruitautomaten.nl? Lees het onderstaande fruitmachines review dan door.

 

 

Super Joker is de gokkast die gewonnen is met de gokkasten wedstrijd!De beker voor de winnende gokkast genaamd Super Joker

 

 

 

Beoordelingspunt

Gegeven punt (1-10)

Uiterlijk Fruitmachine

9

Snelheid Fruitmachine

9

Mogelijkheden Fruitmachine

8

Speel plezier Fruitmachine

10

Totaal Fruitmachine

36

Als winnend Fruitmachine is de Joker Fruitmachine uitgekozen tot Fruitmachine van het jaar 2011 bij Gratis-fruitautomaten.nl. Tussen de 3 fruitmachines heeft de Fruitmachine Joker ervoor gezorgd voor een jaar lange trofee op onze website. De super joker heeft met zijn uiterlijk een mooie score neergezet maar ondanks de 9 hadden mensen de opmerking dat de Fruitmachine veel onrust uitstraalde en dus geen 10 verdiende. Wel heeft de super joker gescoord met een 10 bij het speel plezier.

Doordat de Fruitmachine over zowel een basisspel als boven spel beschikt die beide te bespelen zijn met
 4 rollen  is er een 10 gegeven voor de gameplay van de Fruitmachine. De spelers hebben hiernaast een 9 neergezet voor de snelheid van de Fruitmachine, doordat er geen vliegende objecten zijn binnen de Fruitmachine heeft dit voor een snelle laad tijd en speeltijd gezorgd waardoor het speel plezier wordt bevorderd.

Tenslotte, beschikt de super joker over maar liefst 10 win meters, 3 vermenigvuldiging cijfers van x5, x10 en x20 en beschikt de super joker Fruitmachine over een kop en munt spel waardoor de afwisseling van de Fruitmachine groot is.

Wilt u graag meteen de spelervaring van de Super Joker Fruitmachine ervaren? Klik dan gauw op de onderstaande link en kom erachter waarom deze joker Fruitmachine de competitie heeft gewonnen!

Heeft u zelf een beoordeling over een van de beoordeelde fruitmachines? Wilt u zelf uw eigen mening kwijt over de Super joker, club 2000, Simpy wild Fruitmachine of heeft u misschien over andere fruitmachines een opmerking of beoordeling? Vul het contactformulier dan in en wij zullen deze beoordeling opnemen en eventueel contact met uw opnemen!

Classic fruitmachines & gokautomaten

Gigantische jackpots & bonussen

Casino nieuws / Blog