Gokkasten en Fruitautomaten
               Fruitmachines & Gokmachines uitleg!


Bent u opzoek naar een online gokkasten site? Of wilt u graag het verschil weten tussen de speelautomaten? Dan bent u op Gratis-fruitautomaten.nl op de juiste website beland. Hier kunt u naast informatie vinden over gokkasten en fruitautomaten ook vele verschillende speelautomaten bespelen. U kunt gratis en voor geld de speelkasten bespelen en u maakt bij het bespelen voor geld automatisch kans op de progressieve jackpot die zich vult door de vele gokkasten over de hele wereld.

Gokautomaten en fruitautomaten het verschil!

U wilt graag het verschil weten tussen een fruitautomaat en een gokkast?
Misschien dat u het niet direct opvalt, maar er zijn duidelijk verschillen tussen deze twee. Al gebruiken vele verschillende fruitautomaat websites de termen door elkaar. Proberen wij u de juiste informatie te geven en u niet te misleiden door verschillende termen te gebruiken.

Fruitautomaten, fruitkasten en fruitmachines?

We beginnen met de term fruitautomaat. De fruitautomaat is als een van de eerste speelautomaten ontwikkeld en onderscheidt zich duidelijk door de gebruikte symbolen. Waar de gokkast diverse symbolen gebruikt, maakt een fruitautomaat ook echt specifiek gebruik van fruitsymbolen. Dit houdt in dat een echte fruitautomaat ook echt, fruitsymbooltjes gebruikt op zijn speelautomaat. De duizenden speelautomaten die tegenwoordig op de online wereld verschijnen, zijn gemakkelijk aan te passen en wijken vaak af van het originele idee om op fruitautomaten ook fruitsymbooltjes te plaatsen. Dus bent u opzoek naar een echte originele fruitautomaat dan bent u bij Gratis-fruitmachines.nl op de juiste websites beland waar de nieuwste fruitautomaten kunt vinden en bespelen!

Gokkasten, gokautomaten en gokmachines?

De drie bovenstaand termen komen u vast en zeker voor , maar wat betekenen ze eigenlijk en zit er überhaupt wel een verschil tussen? Nee, het verschil tussen een gokkast, gokautomaat en gokmachine is nihil. Dit zijn puur termen die worden gebruikt om gokkasten te omschrijven of te vinden. Wat een gokkast onderscheidend maakt t.o.v. een fruitautomaat zijn de speciale symbolen die een gokkast vaak gebruikt. Waar de fruitautomaat gebruik maakt van de fruitsymbooltjes, weergeeft een gokkast haast alles. Afhankelijk van het thema en weergeeft de gokkast een symbool. Bij een cartoon thema zal de gokkast symbooltjes weergeven van de cartoons en wint u bijvoorbeeld de jackpot wanneer u de cartoons hoofdrolspeler 3,4 of 5 x op een rij heeft.

Al met al zit het verschil tussen de gokkasten en fruitautomaten in de symbooltjes en niet zozeer in de spelwijze. De manier waarop u een gokkast of fruitautomaat bespeelt is exact hetzelfde en welke beter is niet ter sprake. Welke mooier is, is een mening en kan voor iedereen anders zijn.
Ons assortiment bestaat uit vele online fruitautomaten en wij nodigen u uit voor een mooi gokspelletje te bespelen op een van onze fruitkasten. Win mooie prijzen dankzij een lage inzet en maak automatisch kans op de torenhoge progressieve jackpot!

Tip: www.onlinegokkastensite.nl

Classic fruitmachines & gokautomaten

Gigantische jackpots & bonussen

Casino nieuws / Blog