Steptimer Review
Steptimer gokkast van Eurocazino

Bent u benieuwd hoe de gokkast Steptimer speelt online? Wilt u graag een gratis gokkasten spelletje spelen op de bekende gokkast Steptimer. Misschien wilt u wel de gokkast Steptimer meteen voor geld spelen en wilt u kans maken op de dikke jackpots en andere bonussen. Zo ja? Neem dan gauw helemaal onderaan een kijk en bespeel de bekende gokkast genaamd Steptimer. Wilt u graag weten wat Gratis-fruitautomaten.nl te zeggen heeft over deze gokkast? Neem dan hier onder een kijk.

De steptimer gokkast heeft verschillende functionaliteiten die allen het spelplezier voor de mensen kan bevorderen. Zo biedt de steptimer gokkast de mogelijkheid te beginnen met het onderspel en al na het winnen van een aantal credtis kunt u ervoor kiezen om in het bovenspel te spelen. Win snel en gemakkelijk dikke prijzen doordat het bovenspel gebruikt maakt van maar liefst 5 winlijnen. Zowel het bovenspel als het onderspel beschikken over ieder 3 rollen. Waar het bovenspel nog 5 winljnen heeft, beschikt het onderspel over 1 winlijn. U zult dus in het begin op flink geluk credits moeten winnen, wilt u in het bovenspel terecht komen. Maar wees niet gevreest, de steptimer gokkast staat erom bekend, snel dikke prijzen op te leveren. Maak uw borst maar nat voor uren aan speelplezier, bij Eurocazino's gokkast genaamd StepTimer.

 

Beoordeling door Gratis-fruitautomaten.nl

Wij vonden de Steptimer een prima gokkast om een aantal uur op te spelen, wel begon de gokkast met het winnen te vervelen. Gratis-fruitautomaten.nl is van mening dat een gokkasten spelletje een goede gameplay heeft wanneer er niet continue wordt gewonnen of verloren maar dat het zich afwisselt. Uiteraard zal niemand het erg vinden wanneer er continue wordt gewonnen, maar dan is het spelen van een gokkasten spelletje exact hetzelfde als het geld simpel weg overhandigd krijgen. Het plezier van de opbouwende spanning is weg.
Gratis-fruitautomaten.nl heeft de StepTimer uitvoerig getest en kwam tot de conclusie dat de StepTeimer een prima gokkast is om een aantal uren op te spelen, door de afwisseling van de 2 verschillende spellen is het een stuk interessanter. Echter, kan het zo zijn dat u snel verveeld raakt aan het toch wat oude uiterlijk.

Mocht u net houden van simpliciteit en snelheid waarop u geld kunt winnen? Maak dan gauw gebruik van de StepTimer en begin met gokken!

 

Steptimer gokkast van EuroCazino

 

 

Classic fruitmachines & gokautomaten

Gigantische jackpots & bonussen

Casino nieuws / Blog